 Skift filtre i efterårsferien! -  Spar 15% på ALLE filtre hele uge 42 & 43

Storkøb

 

Bruger I mange ventilationsfiltre, kan vi tilbyde jer en god mængderabat

Hos filterbyen.dk samarbejder vi med en lang række boligforeninger, montører, grundejerforeninger og des lignende. I sådanne samarbejde, hvor der er brug for at handle stort ind af filtre, tilbyder vi en god og konkurrencedygtig mængderabat. 

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage indenfor 1-12 timer eller ring til os direkte på Tlf: 51 37 82 25  

 

Ofte stillede spørgsmål ifm. storkøb af filtre

Hvor mange ventilationsfiltre skal man købe for at få tilbud?

For at du kan få gavn af rabatordningen, skal du som udgangspunkt have et væsenligt forbrug, der ligger udover, vores i forvejen fine mængderabat. Men kontakt os, vi svarer hurtigt :-)

 

Hvordan fungerer det?

I vil få jeres helt egen rabatkode, så I nemt og hurtigt kan handle jeres filtre online med rabat, når det passer jer. Vi sender med GLS 1-2 dages levering, så I kan få jeres filtre lynhurtigt. I er også velkomne til at ringe eller telefonere jeres ordre ind. Hvad der passer jer bedst. 

 

I har ikke de filtre vi behøver, hvad gør vi så?

Finder du ikke de filtre I skal bruge? Tøv ej! Vi kan få produceret stortset alle filtre, så uanset om vi har filtrene oprettet, kan du sagtens sende din forespørgsel alligevel. Vi kan som oftest få produceret og leveret indenfor 2-3 uger. 

 

Hvordan med betaling af filtrene?

Du kan betale med kreditkort og Mobilepay på webshoppen. Herudover kan du få mulighed for EAN betaling, kræver at du opretter dig som kontokunde. Faktura kan man også få tilsendt, her skal du godkendes først (kontakt os) Der vil være et fakturagebyr på 75 kroner.

Vi glæder os til et godt samarbejde!

 

UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER JER