 Skift filtre i efterårsferien! -  Spar 15% på ALLE filtre hele uge 42 & 43

Filtermåtter til ventilationsanlæg

Filtermåtterne er klassificeret med typen G4, hvilket betyder, at filteret er et såkaldt grovfilter, der filtrerer effektivt det synlige støv.

Filtermåtter kaldes også for planfilter, grovfilter og G4 filter. Filtermåtter, er filterstykker, som du selv skifter i filterrammen/kasetten. Du piller blot det gamle stykke filter ud af plastikrammen og i sætter nyt.

Vælg den rigtige filtermåtte

Det er meget afhængig af dit ventilationsanlæg i forhold til hvilken måtte du skal vælge. Dette skyldes, at hvert ventilationsanlæg har forskellige dimensioner – af samme grund, har vi søt at gøre det nemt for dig, at finde det filter du har brug for.

Du kan finde præcis dit ventilationsanlæg og filtre der passer dertil, via vores filterguide.

OBS: Det er ikke alle ventilationsanlæg, hvor det er muligt, at montere filtermåtter. I nogle ventilationsanlæg skal man anvende panelfiltre - Dette gør sig blandt andet gældende med Danfoss filtre, Dantherm filtre og med enkelte Genvex og Nilan filtre.

For at finde den filtermåtte, der passer til dit ventilationsanlæg, kan vi anbefale, at du bruger vores smarte søgeformular, som leder dig hen på de korrekte filtre.

Spar penge på filtermåtter

Hos Filterbyen, har vi givet dig muligheden for at spare penge på 2 måder. Hvis du køber stort ind, får du en meget god mængderabat på dine filtermåtter.  Mængderabetten kan du se under det enkelte produkt. Så kan du både slippe for at skulle købe filtre hver 3-4 måned og samtidig spare penge - det giver for os rigtig god mening for kunden.

 

Klip selv filtermåtter

Dertil har du muligheden for at købe universale klip-selv-filtre, hvor du selv klipper filterne i den korrekte størrelse. Ved at klippe selv, opnår man også en besparelse. Ønsker du en klip-selv løsning skal du gå til kategorien Klip selv / universal filtre. Her finder du både store kvadratiske stykker eller ruller.