Kvalitetsfiltre


Find det filter du søger

Mærke
Anlæg
Type/Model

Filtre til Nilan ventilationsanlæg

Her på siden finder du kvalitets filtre til Nilan ventilationsanlæg også kaldet for Nilan genveks systemer. Nilan anlæg er blandt de allermest anvendte i Danmark, i sær blandt typehusfirmaer. Anlægget kan sidde monteret på loftet, i kælder, teknikrum, vandret og lodret. Nilan har produceret et hav af forskellige anlæg, alle kendt for at være nemme at skifte filtre i. I Nilan anlæg, har du typisk mulighed for at køre med både måtter i ramme og/eller panelfiltre, i nogle tilfælde også posefiltre, du har stortset fritvalg. 

Herunder finder du modellen for dit Nilan ventilationssystem og klikker dig ind via modellen, derunder vil du finde alle de typer  filtre du kan få til netop din Nilan model. 

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til Nilan filtrene? Skal du endelig bare kontakte os.

Kvalitets Nilan filtre

Hos Filterbyen.dk forhandler vi danskproducerede kvalitetsfiltre til dit Nilan Ventilationsanlæg. Vi har et komplet sortiment, så vi kan dække alle filterbehov til Nilan anlæg.

Vores filtre er filtre i særklasse, som opfylder Nilans’s høje kravspecifikationer (ISO 16890).

Køb billige Nilan filtre online hos os i dag og du kan skifte allerede i morgen.

Bemærk! Det anbefales at du skifter dit Nilan filter måtter ca. hver 3-4 måned og pollenfilter hver 6. måned, for at opretholde det rene indeklima, minimere strømforbruget og øge anlæggets levetid. 

Sådan skifter du filter i Nilan ventilationsanlæg

Ventilationsanlægget i eksemplet, er et Nilan Comfort 300 anlæg.